Groot onderhoud

Het afgelopen jaar was verre van rustig!

Precies een jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuwe woning. En dan ook naar echt een nieuwe, want het is een nieuwbouw woning. Wat betekent dat je echt alles zelf gaat opbouwen. Dat is leuk, want het kan allemaal direct naar je eigen smaak. Maar het is ook veel, want veel doen wij zelf en over ieder hoekje en gaatje moet je nadenken. En nog belangrijker van dit alles, waken over het budget. We zijn er nog lang niet, maar stukje bij beetje wordt het steeds gezelliger. En langzaamaan wordt al het oude vervangen voor nieuw.

Zo was het ook met de praktijk. ‘Onze’ locatie was verkocht aan een projectontwikkelaar en dus moest er weer nieuwe ruimte gezocht worden. Ook dat is gelukt. Wij, mijn collegacoach en tevens roommate, zijn ‘meeverhuisd’ met een collegaondernemer. Nu bemannen wij de bovenste helft van een pand samen met een fiscalist, een aantal advocaten en een makelaar. Een prettig clubje mensen bij elkaar.

Tja en toen bedacht ik dat het ook hoog tijd was voor een nieuw logo en een nieuwe website. En daarvan zie je hier het resultaat. Een ‘nieuwe’ richting in een up-to-date jasje, maar in basis nog steeds hetzelfde. Echter nu meer afgestemd op de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan en met de onderdelen waar ik mijn aandacht aan wil besteden. Individueel, team- en businesscoaching. Waarbij het onbewuste altijd de kern vormt van mijn aanpak. Of dat nu is door het toepassen van hypnotherapie of creativiteit.

Om op die twee elementen, hypnotherapie en creativiteit, nog even door te gaan, ook daarin heb ik nieuwe stappen gezet de afgelopen maanden. Ik ben sinds kort de nieuwe Hoofdredacteur van het vakblad van onze beroepsvereniging (NBVH) te weten: Vakblad Hypnotherapie. Afgelopen week heb ik ‘mijn’ eerste nummer afgerond en mag ik nu met spanning wachten op het fysieke eindresultaat.

Dus er is veel in beweging gezet. En waar de meeste mensen wellicht denken kom maar op met die zomervakantie. Denk ik vooral: kom maar op mensen. Ik ben er klaar voor!

groot onderhoud