fbpx

Mogelijkheden


Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van mijn mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Medische hypnose

Petra is een erkend hypnotherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Al meerdere mensen in de omgeving Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Uitgeest zijn door haar geholpen.

Lees meer

Business- en loopbaancoaching

Veel mensen besteden een aanzienlijk deel van hun tijd op het werk. Het liefste maak je hier een succes van: een baan die bij je past waar je op een prettige manier je tijd kunt besteden.

Lees meer

Hypnotherapie en coaching

Zaken uit het verleden kunnen een lange nasleep houden. Ook kun je in je huidige dagelijks leven regelmatig tegen moeilijke situaties aanlopen, of (onbewust) handelen naar vaste patronen die meer kwaad dan goed doen.

Lees meer

Ervaringen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

- Daniëlle

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

- Wendy

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

- S.W.

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.