fbpx

Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al mijn reviews.
Zij gingen je voor!

Daniëlle

Vijfhuizen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

Wendy

Hillegom

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

S.W.

Velserbroek

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

Esther

Haarlem

“Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor alle hulp tijdens mijn zwangerschap. Het heeft mij heel erg geholpen om te kunnen vertrouwen op mijn eigen lichaam. Daarnaast merk ik dat de ontspanningsoefeningen mij ook nu wat rust geven. Nu we de kleine Jacob in onze armen kunnen houden, houdt dit natuurlijk niet gelijk in dat alles gemakkelijk gaat. Het vertrouwen groeit gelukkig wel.”

Anoniem

Haarlem

“Het artikel Afscheid nemen van rouw in het tijdschrift ForYou sprak mij meteen aan. Petra is een vrouw met wie je zonder gêne je onzekerheden/problemen kan bespreken.  Ze neemt alle tijd, kan goed luisteren, geeft nieuwe inzichten. Ik heb deze vorm van therapie/coaching absoluut positief ervaren. Ik heb niet alleen afscheid van rouw genomen, maar ook van andere problemen.  Zit weer lekker in mijn vel. Dank, dank, dank.”

Sophie

Haarlem

“Als je met een groep mensen die elkaar goed kennen eens iets heel anders wilt gaan doen, dan is een creatieve workshop van Petra een zinnig idee. Goed georganiseerd, een prettige sfeer en met verrassende resultaten. Het smaakt naar meer! Iedereen was betrokken en kwam tot zijn/haar recht. Petra is aandachtig en houdt iedereen bij de activiteit, maar zonder te drammen of zo. Een lichte toets met gevoel voor humor. De organisatie is goed. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Stichting Leergeld Haarlemmermeer

Haarlem

“De Kaagdag was voor de vrijwilligers van Leergeld een succes. De inhoud van deze dag was goed verzorgd. De theorie van het ochtend programma sloot mooi aan bij de creativiteit van de middag. Het was een fijne dag waarin een harmonieuze sfeer is ontstaan , die nog steeds voelbaar is. Ik zou niet weten wat er beter kon. Een mooie Kaagdag”. Stichting Leergeld Haarlemmermeer.”

Jacqueline

Haarlem

Bij Petra heb ik een uitgebreid behandeltraject gehad. Ze neemt echt de tijd voor je, is kritisch, luistert goed en zij heeft een groot empatisch vermogen. Tegelijkertijd legde ze wel de problemen bloot waar ik mee worstelde

Ik vind jou belangrijk!

Ben je tevreden over mijn aanpak? Vertel me jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.