fbpx

Medische hypnose

Medische hypnose

Tekst volgt nog

Hypnose werkt

Petra is een erkend hypnotherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH). Meerdere mensen in de omgeving Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Uitgeest zijn door haar al geholpen.

Wil jij ervaren wat coaching en hypnotherapie voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH). Het tarief voor een consult hypnotherapie wordt door vele zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed.


Ook interessant voor jou

Help, mijn kindje heeft onverklaarbare darm- en buikklachten

Lees verder

‘Ik voel mij niet gelukkig op mijn werk. Lag het aan het werk, of aan iets anders?’

Lees verder

Waarom het ook in een gezonde relatie belangrijk is grenzen aan te geven

Lees verder

Business coaching

We besteden veel tijd op ons werk, maar hier kunnen ingrijpende problemen ontstaan die op je hele leven invloed hebben. Coaching helpt inzicht te krijgen in je situatie en deze stap voor stap aan te pakken.

Ervaringen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

- Daniëlle

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

- Wendy

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

- S.W.

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.