fbpx

Jacqueline Hypnotherapie

Jacqueline – Hypnotherapie

“Bij Petra heb ik een uitgebreid behandeltraject gehad. Ze neemt echt de tijd voor je, is kritisch, luistert goed en zij heeft een groot empatisch vermogen. Tegelijkertijd legde ze wel de problemen bloot waar ik mee worstelde en was ze heel duidelijk in haar aanpak. Mijn klachten waren al snel aanzienlijk minder geworden. Ze geeft opdrachten, steunt en legt schijnbaar moeiteloos de vinger op de zere plek(ken). Mede dankzij Petra heb ik inmiddels een betere balans gevonden om met mijn problemen om te gaan. Heb ik meer rust en zit ik beter in mijn vel.”

Ervaringen

“Het coachingsproces verliep vloeiend en organisch. De aanpak en technieken van Petra zorgden bij mij dat de juiste zaken in beweging zijn gezet, waarna ik zelf verder kom in het proces. Als persoon is Petra warm en meevoelend, zonder haar professionele instelling uit het oog te verliezen.”

- Daniëlle

“Ik wil Petra graag bedanken voor de hulp aan onze zoon, die zat al een hele tijd niet lekker in zijn vel, en ging gepaard met veel buikpijn, Petra heeft naar hem geluisterd en geleerd de spanning die hij had, uit zijn lijf te halen door middel van hypnotherapie.. Als onze zoon merkt dat hij weer spanningen heeft, doet hij weer trouw z’n oefeningen. Ik zou Petra zeker aanraden…”

- Wendy

“Life’s a struggle!

Dat is het zeker, Petra heeft mij op een bevlogen wijze geholpen om op zoek te gaan naar de oorsprong van het “litteken” en hedendaagse gebeurtenissen ook eens van een andere kant te bekijken. Dit omdenken heeft mij heel veel inzichten en rust gegeven, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit en bloei van energie!

Dankjewel, Petra 🙏”

- S.W.

Wil je graag wat meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.