Star Quality

Ik werk vaak intuïtief en zo kwam ook het idee van de ster in mijn logo tot mij. Wanneer je een afspraak met mij maakt, zie ik het als mijn taak jou te laten stralen en in je kracht te zetten. Helder krijgen wat je dwars zit, waar je over twijfelt en wat er opgeruimd kan worden. Soms is dat een pittig traject en moet je echt even ergens doorheen. En soms is het een kwestie van de boel gewoon een beetje in kaart brengen. Wat voor mij voor iedereen geldt is dat jij je unieke zelf bent.

Een ster draagt vele tegenstellingen in zich. Juist dat geeft balans, want zonder het een kan het ander niet bestaan. Ik geef je een paar voorbeelden: actief en rustig, energiek en ontspannen, toekomst en verleden, vrolijkheid en verdriet, vooruit en achteruit. En voor mij het belangrijkste: ook al zie je de ster (overdag) niet, hij is er altijd. Licht en donker is er altijd. Kracht en kwetsbaarheid is er altijd. Het mag er allemaal zijn, juist dat maakt iemand krachtig.

Door jouw kwaliteiten inzichtelijk te maken en het stof van je af te poetsen kan jouw ster weer stralen! Ik heb de ster bij deze gelanceerd de kosmos in, nu is het tijd om zijn heldere licht te laten schijnen.

Star quality