Wie is Petra

Petra (Pijnacker, 15 november 1971) is hypnotherapeut en creatief coach. In deze setting begeleid zij mensen die een stap vooruit willen maken in het leven. Soms is daar even terugkijken voor nodig, maar daarna laat zij je met een goed gevoel weer de toekomst in stappen.

Zij is hoofdredacteur en schrijver van het vakblad Hypnotherapie. In deze hoedanigheid interviewt zij diverse mensen en geeft ze het vakblad inhoud en vorm. In haar vrije tijd organiseert zij regelmatig events waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel.

“Je kracht zit in datgene wat je heel natuurlijk afgaat zonder dat je dit doorhebt.”

Het is haar missie anderen bij hun eigenwaarde of ‘eigen waarde’ te brengen. Iedereen heeft een talent. En iedereen heeft unieke vaardigheden. Het is de kunst dit naar het licht te brengen. Je bent zoveel meer dan je zelf denkt. Vaak ben je onderweg gaan geloven wat anderen jou hebben verteld, meestal onthoud je dan de negatieve punten. Maar als je diep in je hart durft te voelen dan kun je gaan herontdekken wat je gelooft of wil geloven over jezelf in positieve zin.

Háár eigen waarde is dat zij makkelijk contact maakt, mensen voelen zich vaak vertrouwd bij haar. Daarnaast is zij creatief van geest, vlot in schakelen en flexibel. Petra heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid naar mensen en hun omgeving. Zo is zij dol op kunst, maar kan zij evengoed genieten van sport en (top)prestaties als van de natuur.

Anderen in beweging brengen is haar gave. Door hypnotherapie en creatieve coaching legt zij bloot waar nog obstakels zijn en geeft ze handvatten om te gaan voelen en anders te handelen, door gebruik te maken van eigen hulpbronnen. Wie ruimte maakt ontdekt nieuwe mogelijkheden.

“Stap uit je comfortzone op weg naar het onbekende”

Zo ga je van passief naar actief, van perfect naar imperfect. Je mag buiten de lijnen kleuren en de lat iets minder hoog leggen. Zo bevrijd je jezelf van een keurslijf dat knelt.

Maak werk van je toekomst en boek je afspraak hier.

Hypnotherapie          Business coaching          Teamcoaching