Wie is Petra

Ik maak graag persoonlijk kennis met je, maar om een indruk te geven wie ik ben zal ik een korte introductie van mijzelf schetsen.

Geboren in 1971, getrouwd met een leuke man, moeder van 3 tieners en in het dagelijkse leven werkzaam als hypnotherapeut, creatief coach en workshopbegeleider.

Opgegroeid in een dorp in de randstad, een zogenaamde groeikern, waar veel in mijn leven draaide om sport en creativiteit. Wat mij kenmerkt in het leven, is dat ik vaak veel verschillende dingen tegelijk doe. Ik ben nu eenmaal graag betrokken bij mijn omgeving. Of dat nu de sportclub is, de Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten of een vrijwilligersproject. Dat heb ik van huis uit meegekregen en draag ik ook weer over aan mijn kinderen.

Structuur en regelmaat zijn lastig op mij van toepassing, hoewel ik weet wat de voordelen zijn. Daarentegen is flexibiliteit een van mijn sterke punten, net als oplossingsgerichtheid, snel kunnen schakelen, inventiviteit en vooral ook creatief kunnen denken. Eigenschappen die ik uitstekend kan toepassen in mijn werk als therapeut en coach. Het onverwachte, wat ik beschouw als een avontuur, maakt het leven leuk en uitdagend. En humor is er om de boel een beetje te kunnen relativeren.

Mijn eigen perfectie zit mij soms nog in de weg, maar gaandeweg leer ik de lat wat minder hoog te hangen en te genieten van succesmomenten. Het mantra van tegenwoordig is: “imperfect is perfect”. Het is heel prettig jezelf toestemming te geven buiten de lijnen te mogen kleuren en de grenzen op te zoeken. Je hebt dat ook nodig, want wie nooit uit zijn comfortzone stapt zal weinig ontwikkeling doormaken, niet op het zakelijke, maar ook niet op het persoonlijk vlak. Dus ik daag je uit jezelf te bevrijden van een keurslijf dat knelt.

Graag wel met respect voor de ander. Zie het anders zijn, de verschillen, als iets dat interessant is en waarvan je kunt leren. Leef zonder oordeel en laat jezelf verrassen. Je storen aan iets of iemand zegt namelijk net zoveel over jezelf, al is het lastig dat te willen zien.

Wil jij ook een wereld waarin je nog verrast kunt worden? Het keurslijf wat losser maken en weten wat bij jou het verschil maakt in je leven? Of jezelf een plezier doen en gewoon eens tijd vrij maken om stil te staan bij het verleden, het heden en de toekomst? Kijk dan welk traject het beste bij jou en jouw situatie past. Je was hier niet toch niet zonder reden ;-).

Individuele coaching          Business coaching          Teamcoaching

En wat je ook beslist: ik wens je een mooi en leerzaam avontuur!

Petra

Petra Verweij - afspraak maken
Deze website is gerealiseerd door bco reclameburo | © Copyright - Coachingspraktijk Petra Verweij